Bloggarkiv

torsdag 19 april 2012

Haft en rätt stillsam dag idag. Kört lite skräp åt migsjälv och en vän så jag har åtm. fått kånka och bära lite. Ska försöka komma igång med dom här förhatliga promenaderna och börja bygga kondition men en sak i taget. Vill ner lite till innan jag börjar anstränga knäna för mycket. Dom värker tillräckligt som det är. =)


Dagens middag dådå...
Färsbiffar (Fläskfärs) kryddade ordentligt. 265 gr. totalt. Och så till det tre olika sorters kryddsmör som jag pillade ihop häromdagen.  Smaskigt värre.. Men måste lära mig att låta bli kryddburkarna...*tööööörstig*

Totalen idag blev :
111 gr. Protein
151 gr. Fett
4,4 gr. Kolhydrater.
Totalt : 1781
Energin kom till största delen ifrån fettet, 75%, precis som det ska vara och 25% från Protein. En rätt så "perfekt" dag helt enkelt.

Kommer nog att lägga till lite kalorier senare ikväll om jag är sugen med att äta lite ost och en korvbit. Men just nu är jag så mätt så magen står i fyra hörn. Fantastiskt det här..  äter mindre än sen..jag minns inte när.. Och mättare, nöjdare och mer välmående än sen förra gången jag testa LCHF (Ballade ur av ngn. anledning efter en månad, men nu kör jag fullt ut).

2 kommentarer:

  1. Heja Ulf ....du e fantastisk enveten !!

    SvaraRadera
  2. Hmm..... Har hört mina X säga samma sak och då var det inte en bra sak..*skratt* =)

    Funkar så himla bra det här så man behöver inte vara envis. Inte hungrig eller sugen nån gång och äter hur mkt. gott som helst... Gå ner i vikt behöver uppenbarligen inte vara svårt? 0_O

    SvaraRadera