Bloggarkiv

tisdag 28 augusti 2012

Hur hinner "vanligt folk" med allting?

Inte nog med att man ska hinna ha en karriär, ordna till en familj och hålla den och sigsjälv lycklig, ha en givande fritid, gärna ett eller flera husdjur och så ovanpå det träna och hålla sig frisk genom bra mat.. Pffff.....*ramlar ihop i en hög av att bara tänka på´t*

Själv har jag fullt upp med en simpel yrkesutbildning för att bli långtradarslusk!
Har ingen familj.
Har en hund att klappa på däremot..är väl så långt som "vanlig Svensson" jag kommit i mitt liv.
Men bara med de fåtalet åtaganden så tycker jag att tiden bara rinner ifrån mig! Och bloggen är en av de saker som blir "lidande". Så det blir inte mycket skrivet här under bråda dagar. Men livet tickar ju på ändå och världen står och faller inte med att jag skriver något så ni klarar er säkert själva emellanåt ;)

Projektet med ökad fetthalt och minskat protein-intag fortsätter och jag tycker det fungerar rätt bra. Har inte massa jobbiga hungerkänslor utan mättnaden finns där "mest-hela-tiden". Ska bli intressant att se om det gör någon skillnad i fart på viktnedgång eller om den håller sig i samma lugna tickande tempo (vilket iofs. säkert är nyttigare än tok-ras!(men inte lika roligt)).

Återkommer till/under helgen med full rapport på mat, fettmängd och ev. viktresultat.

Lev Väl,Fett och Gott!

/U

5 kommentarer:

 1. Det är sant. Tiden rinner iväg. Man ska ju läsa böcker också, inte bara en gång utan två!

  /Vän

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket får mig att fundera på att ta och plocka fram en del gamla favoriter för att dra igenom dem för trettiotolvfte gången. =)

   Radera
 2. Alltså, jag har ganska nyligen hittat din blogg. Gillar ditt sätt att skriva och måste få meddela dig att jag saknar dina inlägg!! Hoppas det är något trevligt i ditt liv som håller dig borta från bloggandet..... Men snälla, kom igen nu då!!

  SvaraRadera
 3. Precis, orkar inte vänta längre! :)) Snäääälla!

  SvaraRadera