Bloggarkiv

onsdag 10 oktober 2012

Kom ihåg...

...Att även dagar som det inte händer så extremt mycket på vågen så händer det saker i och med din kropp. Det formas om på något vis. Saker och ting....hamnar på rätt plats? Så måttband är lika mycket värt som vågen. Så försök låta bli att göra som jag som blivit siffernojjig och står på vågen 2 ggr om dagen (morgon och kväll).

Och när allt bara känns trist och tungt? Försök med lite "före-efter" bilder. Då ser man sina resultat med mer positiva ögon.

Dessa foton är tagna 5 Mars då jag precis började med LCHF och det högra i collaget den 9:e Okt. 8 Månader. Och även om de första 50 kilona rasade blixtfort och det sista 5 gått långsammare har måendet hela tiden haft en spikrak kurva uppåt!

Så försök ha det jag inte har. - Tålamod!

//Uffen

6 kommentarer:

 1. Jag har kört LCHF i över 4 år nu. Började på 117pannor, står o snurrar strax över 100, men måendet och orken är så mycket bättre, så det finns inget som får mig att lägga av med LCHF inte.

  Mvh HerrBanan

  SvaraRadera
 2. I ett tidigare inlägg skrev jag om rökning och de, hur går det för dej med det?

  Själv upptäckte jag att substitutet som jag tog till för att sluta snusa, Oliver Twist Tropical, innehåller SOCKER!!
  Innehållsförteckningen är väl dold på den lilla asken och jag blev sååå förbaskad när jag upptäckte den.. Både på mej själv och på tillverkaren..

  Jag har gått och misstänkt det ett tag, men i och med att förteckningen inte ligger väl synlig så trodde jag i min enfald att det innehåller så lite ingredienser som möjligt.. Och om jag ska vara ärlig, vilket säkert är helt galet tänkt, men jag känner att sockret skadar MEJ mer än vad nikotinet gör...?!
  VARFÖR tillsätter man socker i en tobaksvara????

  SvaraRadera
 3. Snart en månad sedan senaste inlägget nu.

  Hur går livet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur går livet? Hur mår du och hur har det gått med körkortet och utbildningen till lastbilsförare?

   /Vän av LCHF

   Radera
 4. Antar att du gått upp 20 kilo igen och inte vill snacka om saken. Struts?/ Å

  SvaraRadera
 5. Hej
  Hoppas det går bra för dig
  Hoppas få höra mera om senaste utvecklingen!

  SvaraRadera