Bloggarkiv

söndag 30 september 2012

Fyllde man 55 då?

55 kilo. Känns riktigt bra. MEN....Nu kan jag snart inte skjuta upp det längre. Måste helt enkelt skaffa mig lite nya kläder, speciellt inför vintern som kommer. Har inget kvar som passar mig. Byxorna hålls uppe med åtdragen svångrem men fladdrar irriterande runt låren, tröjorna hänger som tält ända ner över arslet (vilken e närapå försvunnet...rygg..-schwosch-ben.. ingen rumpa emellan de båda delarna?) ... Förra året var problemet tvärtom för då hade jag inte lyckats få tag i tillräckligt stor vinterjacka!! *skratt*
Men känns lite lyxigare att ha det på det här viset faktiskt.

Nåväl... vi kanske stöter på varandra då jag springer in och ut i affärernas provhytter.. För jag ju inte en blekaste vad jag har för storlek längre, så mkt. testande kommer det bli!

Lev fett.
Lev gott!

Vi hörs.

/U

7 kommentarer:

 1. Grattis mannen! Riktigt bra jobbat. Underbart att följa din resa. Känns det inte gött så här i efterhand att du inte genomförde GBP?

  Kör hårt! (el. lugnt när du är i lastbilen...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite glad över att inte ha behövt göra någon operation. Det där med läkare, knivar och doningar...inte riktigt min grej. Fast jag kanske kommer behöva lägga mig där sen ändå, blir mkt. hud som behöver tas bort.. =)

   Radera
 2. Huden? Njä, det drar väl ihop sig. Du är ju ung. Kolla med dina jämlikar Tommy mfl.

  /Vän

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jadu Anonyma Vän. Vet inte riktigt det, med det enorma bukhänget jag har och mansbröst i klass med Victoria Silverstedts siliconbomber känns det ganska osannolikt. Men den som lever får se. Och tack vare LCHF kommer man få leva lite extra länge jämfört med förr.. och gott därtill!
   /U

   Radera
 3. Härligt! Du är fantastisk :)

  SvaraRadera
 4. Fel bloggadress; www.sofiaslchfliv.blogg.se ska det vara :)

  SvaraRadera
 5. Tackar ödmjukast för de uppmuntrande orden.
  Efter att ha tittat lite snabbt på din blogg får jag återgälda den komplimangen, härlig resa och fina resultat du fått! Ska djupdyka ner i texterna under kvällen.

  *bugar*
  /U

  SvaraRadera